Queixes sobre l'estat i prestacions del Complex Municipal de Piscines

26.07.2015 23:18

Després de les queixes sobre l'estat i prestacions del Complex Municipal de Piscines que es va presentar al Ajuntament i al Complex per escrit del passat 6 d’abril, acompanyades de la firma de 200 usuaris, em sento molt indignada pel passotisme i  per la manera que aparentment se’ns han tret de sobre.

 

De tots els punts que ens queixàvem està vist que res canviarà, ni tan sols una cortina que van manifestar que canviarien i encara està igual.

     

Som molta la gent els que ens queixem, però com que no tenim en la nostra ciutat una altra opció esportiva no es busquen millores ni solucions. Sant Feliu només disposa del Complex (i això li va molt bé al Complex).

 

La neteja és molt escassa, per bé que ells diuen que el terra és tacat i no brut com està.


Hi ha problemes constants amb la temperatura de l’aigua, tant de les piscines com de les dutxes.

 

La sauna seca està molt bruta i més ara les respatleres s'han trencat, ara nomes en queda una de les 3 o 4 que hi havia. La resta les han llençat.

 

En la sala de màquines ja fa setmanes que una cinta està fora de servei.

  

En qüestió de seguretat se’ls va dir que pensem que és de llei fer algun simulacre d’evacuació, però diuen que es complicat. És que em d’espera que passi algun accident? Després tots ho lamentàrem.

Hi ha moments en que un únic socorrista ha de controlar les tres piscines.

 

Nosaltres no tenim cap queixa respecte als monitors. Però en la reunió que vam tenir amb la direcció del Complex culparen els monitors de no fer les incidències de les queixes que hi ha. Francament, em va semblar de molt malt gust. Crec que tenen un bon personal preparat i professional, però que també pateix la mala organització i direcció del Complex. 

 

Bé, aquestes són part de les queixes, ni ha moltes més, però esta clar que el manteniment i direcció o organització del Complex deixa molt que desitjar.

 

Lourdes Junqué Pérez                 

 

Sant Feliu de Llobregat 11 de juliol 2015