ACTE DIA DEL SOCI de l'AVV. Roses de Llobregat

10.11.2014 00:21
Resum de la intervenció del President en nom de la Junta Directiva. Sr, Silvestre Gelaberte
Salutació de benvinguda a tots els assistents, amb especial esment als més de cent nous associats, en aquest últim any.
Recordo entranyable per als associats que ens han deixat, en aquest any passat i la nostra solidaritat i afecte amb els seus familiars i éssers estimats.
La Sra. Joana Raspall pel que va representar a la nostra ciutat, i Antonio Justícia per la relació entranyable i diària amb l'associació.
La nostra AVV. és una organització viva i activa, com es demostra en aquest acte i les activitats, que realitzem. Estem aconseguint representar i intervenir, en quantitat de problemàtiques de barri i de ciutat. Estem aconseguint moltes coses de forma directa, i estem influint en moltes altres. Només cal recordar la nostra influència davant, l'actual equip de govern municipal.
La nostra AVV. el gener del 2013 va proposar i es va crear la Comissió Ciutadana, que ha mantingut una lluita sostinguda en aquests últims anys. Hem hagut de recórrer fins al, Contenciós Administratiu per defensar els nostres drets.
En aquest moment la Comissió Ciutadana, està impulsant una Agrupació d'Electors, amb la intenció de presentar una candidatura de veïns, sobre els problemes fonamentals, de la nostra ciutat.
La nostra associació és i serà independent en tot moment, però necessitem canviar l'actual estat de coses, i des de l'àmbit social i amb total autonomia, veiem amb gran simpatia aquesta proposta de canvi.
Hem passat una vetllada molt agradable, de companyonia i de diversió.
Salut i Felicitat per a tots.