Comencem un any anomenat 2014.

01.01.2014 22:15

Comencem un any anomenat 2014.

És un any d'esperança i de sorpresa , ja que l'anomenada crisi , ens fa trencar tots els esquemes , i si és " això " podríem estar d'acord , però el que ens ha fet " perdre" , en realitat és la visió de futur .

Quin futur més incert , és aquest que ens fa dubtar de gairebé tot , ens aferrem a realitats , virtuals estem enganxats als nostres mòbils , ens enganxa tota xarxa social , i necessitem creure en alguna cosa, ja que la realitat de cada dia és patètica , escoltant els mitjans de comunicació d'una o altra manera .

Crec que la solució passa per ser nosaltres mateixos , lluitar des de baix i ajudar d'una o altra manera , a dir que és possible trencar aquesta barrera , que s'ha donat per anomenar " CRISI" , que no és més que un engany .

Per què un engany ? , Doncs perquè és una crisi programada, RETALLADES ¿ per a qui ? Hi ha qui amb la crisi , s'està fent d'or , la injuriada i anomenada classe mitjana , gairebé desapareguda en contra les oligarquies* cada vegada més amunt .

No hem d'abusar de la inactivitat , d'alguna manera hem de ser actius, en associacions veïnals , en associacions cíviques etc. No deixar que ens inundi el pessimisme , ja que en definitiva és el que ells volen .

La societat ha de reaccionar , i la reacció ens portarà a l'ACCIÓ .

01/01/2014.ramon.

*oligarquia

1 . f . Forma de govern segons la qual el poder és exercit per un reduït grup de persones .

2 . P. ext . , autoritat que exerceixen en el seu profit un petit nombre de persones .

3 . Conjunt de poderosos negociants que s'uneixen perquè tots els negocis depenguin de la seva arbitri .